pc-logga

HEM

KOM IGÅNG

FUNKTIONER

OM OSS

KONTAKT

042 – 123 456

info@procommerca.se

Vi har ditt

BOKNINGSSYSTEM

för ditt nöjescenter

Vi är ett team med gedigen kunskap om bokningssystem och arbetar ständigt för att utveckla och förenkla för våra kunder. Boka en demo med oss så kommer en av våra duktiga medarbetare ut och visar dig hur vi kan förenkla dina bokningar så att du får mer tid över att ägna dig åt just det du är bäst på.

Mer än ett bokningssystem

Vårt system är utvecklat tillsammans med några av nordens största aktivitetscenter, efter deras önskningar och behov. Bokningssystemet blev till slut ett verksamhetssystem som både gör kunden nöjdare och företaget mer lönsamt. Med våra moduler får du mer än bara bokning, du får ett brett stöd i din dagliga verksamhet, ett verksamhetssystem.

kvinna-glasogon-anna-bergman-helsingborg-portfolio

Fördelarna med vårt bokningsystem

mobil-mockup-pc-anna-bergman

Du kan sälja mer

På en aktivitet kan du lägga till och presentera mat, godis, merchandise, tillbehör eller valfria/tvingande artiklar. Dina kunder beställer och betalar sen enkelt i samband med bokningen.

Din marknadsföring blir enklare

Med tiden bygger vårt system upp ett register med alla som besökt din anläggning. Du kan marknadsföra dig mot dessa med erbjudanden, kampanjer, nyheter, tips och råd

Missa inte våra tips och tricks för att du ska få ut det bästa möjliga i ditt bokningssystem. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan.

nyhetsbrev-formular-anna-bergman-portfolio-helsingborg.jpg

Ta en kort rundtur i vårt bokningssystem och vi visar dig hur lätthanterligt det är

Låt oss hjälpa dig i din verksamhet med vårt enkla bokningssystem. Behöver du mer hjälp har vi instruktionsfilmer som visar dig hur du går tillväga i programmet. 

pc-anna-bergman-dator-portfolio

VI SOM JOBBAR HÄR

Möt vårt kreativa team

Har vi inte övertygat dig ännu?

Bor du långt bort ifrån vårt kontor i Skåne Helsingborg? Inga problem! Vi finns tillgängliga över ett videomöte när det passar dig där vi pratar om fördelarna med vårt bokningssystem och hur vi kan underlätta för dig och ditt företag.