Svensk Handel spår att e-handeln kommer att öka 40% till år 2030

e-handel-webbshop-online-butik-woocommerce-anna-bergman-webbdesign

Anna Bergman © 2021

Pandemin har påverkat oss på många olika vis och inte minst våra shoppingvanor. Det har lett till att e-handeln går bättre än aldrig förr.

Vi har fått anpassa oss efter ett nytt och annorlunda sätt att leva där några av uppmaningarna har varit att stanna hemma och hålla avstånd. Till följd har många företagare påverkats negativt, en del inte alls och andra positivt. Fysiska butiker har fått slå igen, andra har haft möjligheten att kunna anpassa sig. Men människan är flexibel, inovativ och anpassningsbar. Därför har många funnit en fortsatt lösning i e-handeln och fortsatt sin verksamhet via en webbshop.

E-handeln gynnas av att det är bekvämt och enkelt att handla hemifrån

E-handeln har därmed fått ett riktigt uppsving och fler och fler har lyckats genom detta medium nå ut till sin publik och sina kunder. Snarare än att stå och trängas i matvarubutiken har många bekvämt beställt hem en matkasse till dörren. Vi har kunnat avnjuta konserter och liveframträdanden via våra skärmar. Kläder, hemelektronik, möbler osv har vi scrollat oss igenom på de olika varuhusens webbsidor. 

e-handel-webbshop-online-butik-woocommerce-anna-bergman-webbdesign-hjalp-med-hemsida

Bl a bekvämligheten lockar fler att handla online

Istället för att lägga varor på ett band eller en disk har vi med lätthet kunnat klicka på den där knappen ”KÖP”. Vi har sedan kunnat luta oss tillbaka i väntan på att våra varor ska nå vår dörr. Alternativt att en avisering i brevlådan eller mailen låter oss veta att vi har ett paket att hämta ut när vi känner för det på närmsta postkontor.

WooCommerce är världens populäraste e-handelslösning

Svensk Handel spår att e-handeln kommer att öka med hela 40% till år 2030. Vilka möjligheter detta ger oss i denna bransch som jobbar just med att skapa och underhålla webbsidor där det enkelt går att integrera en webbshop. Vi på Labified använder hos av Woocommerce som är det största och mest kända s.k. plugin. Det är som ett sorts program som man kopplar till sin webbsida som integrerar en webbshop med webbsidan. Woocommerce erbjuder flexibilitet men just på grund av att det är så populärt innebär det även att säkerheten kring programmet alltid är den senaste.

Dessutom arbetar vi med flera av de stora aktörerna som erbjuder säkra och flexibla betalningslösningar och kan integrera Klarna, Swish, PayPal med flera.

e-handel-webbshop-online-butik-woocommerce-anna-bergman-portfolio

Vi på Labified hjälper dig med e-handeln

Woocommerce erbjuder allt för en komplett webbshopp

  • Woocommerce erbjuder design och teman för alla sorters branscher
  • Integreras direkt med en webbsida utan att webbsidan behöver göras om
  • Kategorier, taggar och sökningsfunktion för att göra produkter lättare att hitta
  • Obegränsade bilder och gallerier
  • Få rapporter och håll koll på lagret
  • SEO, lätt att sökoptimera Woocommerce webbshop
  • Otroligt anpassningsbart
  • Erbjuder många olika frakt- och betalningslösningar  
  • Dela produkterna på sociala medier
  • Få dina kunder att skriva recensioner på dina produkter

Samhället förändras i rask takt och efterfrågan på e-handeln och en webbshop blir allt större och större. Det finns en risk att man missar många kunder om man inte möter efterfrågan. Kontakta oss för att ta er försäljning online. 

e-handel-webbshop-online-butik-woocommerce-anna-bergman-webbdesign-helsingborg

På Labified tar vi gärna din butik in i den digitala världen.